Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 

 
«Η Διοίκηση του ΟΤΕ σκαρφίστηκε σερλοκχομικού τύπου τέχνασμα προκειμένου να πραγματοποιήσει  την 1η Γενική Συνέλευση των μετόχων μετά την εκποίηση της εταιρείας στην Deutsche Τelecom.
Είναι πρωτοφανές και ταυτόχρονα απαράδεκτο  ένας μεγάλος οργανισμός να εφευρίσκει μεθόδους προκειμένου να αποφύγει συνάντηση και να έχει διάλογο με τους εργαζομένους, κάτι  που είναι ακρογωνιαίος λίθος της Δημοκρατίας μας.
Εκφράζω την λύπη μου για την αντιδημοκρατική συμπεριφορά, όχι τόσο  της  γνωστής υπό τον κύριο Βουρλούμη  Διοίκησης αλλά για τη συνέργια στις απαράδεκτες μεθοδεύσεις των εκπροσώπων του Δημοσίου στη  συνέλευση.
Ένας μεγάλος οργανισμός δεν μπορεί να ενεργεί -έστω και κάτω από τα νέα δεδομένα, με Γερμανική Διοίκηση- με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο.
Προκύπτουν νομικά ερωτήματα, σύννομης λειτουργίας, όταν δεν τηρούνται οι αρχές και οι τύποι που προσδιορίζουν πως συνέρχεται η Γενική Συνέλευση των μετόχων. Με δεδομένο ότι στην Γενική  Συνέλευση της 6/2/09 θα ελαμβάνοντο αποφάσεις σημαντικές για την επιλογή και εγκατάσταση των νέων μελών του Δ.Σ., την προσαρμογή νέων όρων στο καταστατικό κ.α. η κυβέρνηση καλείται να απαντήσει που και  πότε πραγματοποιήθηκε η Γεν. Συνέλευση και τι αποφάσεις ελήφθησαν.
Το Ελληνικό Δημόσιο, οι επενδυτές, η Νομαρχία Αθηνών έχουν χρέος να διερευνήσουν και να εξετάσουν τι ακριβώς συνέβη.
Ας γίνει κατανοητό ότι ανάπτυξη και προοπτική με κρυφτούλι δεν μπορεί να υπάρξει και ότι οι πράξεις των συνεργούντων   στην μείωση της περιουσίας του ΟΤΕ θα ελεγχθούν.
Η συνέργια στην σκανδαλώδη εκποίηση της θυγατρικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας της Cosmote στην FYROM θα ελεγχθεί από την νέα κυβέρνηση που θα προκύψει στην χώρα στις επερχόμενες εκλογές».